Monday, 19 December 2011

Blog Sticky Post...camne nak buat ea? Tak reti la....


Hi semuaaa dear readers! How's life goes on? Lama tak update..sejak bercuti ni malas pulak nak berkarya. Nak rehat puas2 je... Kali ni nak tanya ngan uols yg agak tegar berblogging..biasa buat sticky post tak? 


Ada sesapa yg sudi berkongsi ilmu ttg cara nak buat sticky post? Dah hampir setahun berblogging, tapi aku still tak reti nak buat sticky post.. Huhuhu.. Helppp..helppppppp! Anyone knows, jom ar sharing. (^_^)

2 comments:

Azlan Hasan said...

hehehe...saya pun tak pernah buat sticky post kak tapi kalau akak nak buat akak bleh tengok tutorial nie..hehehehe

http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/tutorial-buat-sticky-post-untuk-blog.html

Regards,
-Strider-

KhaiZa said...

hi.. saya pernah buat sticky post ni.. info dia saya dapat kat sini

http://www.lyssasecret.com/2011/02/tutorial-sticky-post.html

banyak tutorial ada kat blog ni tau.. leh ler try nanti ea...

Help is Needed HERE!