Tuesday, 31 May 2011

Jom "Eye-Wash" di blogshop Kak Shima

Assalamualaikum.

Penatnye..penat coz tak tau nak buat apa dah. Idea nak design lesson pun macam agak kurang menyengat petang2 camni. So, aku nak chillax jap dan menyinggah cuci mata tgok items yg super hot di Butik Aku ~ my boutique which is managed by Sis Shima..(^_^).."hi sis, slalu singgah kat blog you nak survey items2 yg hot..berkenan kat one item ni..rase nak grab tp kena tanya sama Mr. Fiancee dulu.." Bukan ape..coz en tunang kita tu tak suka if boros2 sgt. Hidup biarlah sederhana..tak gitu??

So, for those ladies yg minat or gila kumpul koleksi handbag, tote bag, bucket bag..dan segala macam jenis beg tu..jom segera "eye-wash" di blog Butik Aku ~ my boutique ni. Kalau dah berkenan tu..grab le teruss!

Ni la item yg aku kenan tu..huhu..leh dpt tak ea? Tmpt letak hp dan kad2..duit pun rasenya leh letak kot??

1 comment:

jokergurl said...

nice blog..........salam ziarah dari bloglist jokergurl
http://jokegurl.blogspot.com/

Help is Needed HERE!